executive coach >

Ben je onlangs gestart als manager en wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen? Wellicht ben je al een aantal jaar actief als leidinggevende en op zoek naar een verdere verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

Leiderschapsstijl
Vienova Executive Coaching helpt je om meer uit jezelf te halen als manager en een goede invulling te geven aan je loopbaan als (eind)verantwoordelijke leidinggevende binnen een organisatie. In een persoonlijk traject creëren we duidelijkheid over zaken als jouw persoonlijke leiderschapsstijl, ambities, sterke kracht en potentiële valkuilen. 

Ondernemerscoach
Voor zelfstandig ondernemers biedt Vienova Executive Coaching een specifiek coachingstraject, waarin naast bovengenoemde thema's ook aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke drijfveren, commerciële en overige belangrijke ondernemerskwaliteiten. Wil je meer informatie over wat Vienova voor je kan betekenen of een persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de Contact pagina of bel of mail, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vienova biedt:

·  executive coaching trajecten
·  talent management
·  workshops personal branding
·  team coaching

Contact >

Vienova Coaching en Consulting
Spaarne 27
2011 CD Haarlem

t 06-54700330
e info@vienova.nl

Volg Vienova op >