workshops >

Vienova beschikt in aanvulling op de mogelijkheden voor coaching over een eigen trainingsprogramma. Workshops waarin in kleine groepen gewerkt kan worden aan het ontwikkelen van jouw talenten. Zo geeft Vienova trainingen Personal Branding voor professionals en ondernemers en de workshop Word je eigen personal coach voor mensen die meer uit het leven en zichzelf willen halen. 

De eerstvolgende trainingen in 2013 zijn:

Personal branding
In deze workshop gaan we op zoek naar het merk achter jou. Wat is jouw unieke identiteit? En waar ligt jouw sterke kracht? En vooral: hoe kun je dat inzetten om je als professional of zelfstandig ondernemer succesvol te onderscheiden van jouw concurrenten? Aan het einde van de dag heb je een concreet plan van aanpak voor de creatie van jouw merk.

Datum: 20 september
Kosten € 245,- inclusief BTW


Word je eigen personal coach
In dit weekend gaan we op zoek naar de optimale balans in jouw leven, hoe je deze balans zelf tot stand kunt brengen en welke valkuilen je daarvan af houden. Je vindt antwoord op vragen als 'wat maakt mij bijzonder' en 'hoe kan ik er voor zorgen dat ik mezelf kan zijn'. Je ontdekt de eigen personal coach en de saboteur in jou! Tijdens de workshop maken we gebruik van inzichten uit enkele van de oudste en meest gerenommeerde menselijke wetenschappen, zoals de dosha's uit de Ayurveda en de levensboom uit de Kabbala. Bovenal zullen we met deze inzichten praktisch aan het werk gaan, zodat je aan het einde van het weekend jouw persoonlijke visitekaart hebt ontwikkeld!

Datum: 7 en 8 september
Kosten € 395,- inclusief BTW

Contact >

Vienova Coaching en Consulting
Spaarne 27
2011 CD Haarlem

t 06-54700330
e info@vienova.nl

Volg Vienova op >