consulting >

In een wereld die met de dag verandert en waarin efficiency de boventoon voert, is een duidelijke profilering belangrijker dan ooit. Een profilering op basis van wat jouw organisatie echt onderscheidend maakt, jouw unieke identiteit en kernwaarden. Aantrekkelijk voor klanten, herkenbaar voor (financiële) partners en een leidraad en inspiratie voor je medewerkers.

Klantbehoeften
Vienova gaat samen met jou aan de slag om tot de kern van je organisatie door te dringen. Gezamenlijk geven we antwoord op vragen als ‘wat maakt jouw organisatie uniek?’, ‘wat zijn de drijfveren van jou en je medewerkers?’, welke wensen en behoeften leven er bij klanten’ en ‘welke rol ambieer je met de organisatie in de samenleving?’ Een creatief en inspirerend proces dat niet alleen een unieke profilering oplevert, maar ook een bron van nieuwe ideeën en acties voor de komende jaren is.

Concrete acties
De strategische uitgangspunten zetten we vervolgens om in concrete acties op elk gewenst vlak. Vienova heeft onder meer uitgebreide expertise en ervaring in het (her)positioneren van merken, het bewerken van nieuwe markten, het ontwikkelen van klantbedieningsconcepten en het (her)inrichten van marketing- en communicatieafdelingen. 

Kies hieronder het onderwerp van je interesse:

marketingstrategie
• klantbedieningsconcepten
merkpositionering
 herinrichting marketing

Contact >

Vienova Coaching en Consulting
Spaarne 27
2011 CD Haarlem

t 06-54700330
e info@vienova.nl

Volg Vienova op >